Samen geld verdienen? Dat lijkt mij wel wat!

De vriendenactie is een leuke manier om wat extra’s te verdienen. Dit kan heel simpel door je vrienden en familie te overtuigen van een glasvezelabonnement van Caiway.

Hoe werkt het? Nou, heel simpel! Nadat jij een glasvezelabonnement van Caiway hebt afgesloten, kun je een account aanmaken met je e-mailadres. Zo ontvang je een unieke link die je kunt doorsturen naar je familie en vrienden in de buurt. Wanneer jouw vriend via die link óók een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway, kunnen jullie allebei 25,- verdienen. Slim bekeken!

Heb je een unieke link ontvangen? Goed nieuws! Iemand beveelt je Caiway aan. Doe de postcode check en kijk welk pakket bij je past.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Al een glasvezelpakket afgesloten? Slim bekeken!

Verstuur makkelijk jouw persoonlijke link naar je vrienden in de buurt.


Overtuig een vriend

Heb je een unieke link ontvangen?

 

Goed nieuws! Iemand beveelt je Caiway aan. Doe hier de postcode check en kijk welk pakket het beste bij je past.

Wil je meer weten? Bekijk hier onze meest gestelde vragen:

Wat moet mijn vriend doen om mee te kunnen doen aan de vriendenactie?

Je vriend dient een glasvezelabonnement af te sluiten via de link die jij kan doorsturen na aanmelding voor de actie op caiwayvriendenactie.aklamio.com. Na afsluiting van het abonnement en na het voldoen aan de bijbehorende voorwaarden ontvangen jullie beide 25,-.

Hoe kan ik aan de vriendenactie meedoen?

Als klant van Caiway meld je je aan voor de actie op caiwayvriendenactie.aklamio.com. De link die je daarbij ontvangt stuur je door naar een vriend. Wanneer je vriend via die link een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway ontvangen jullie allebei 25,-.

Kan ik meerdere keren aan de vriendenactie meedoen?

Ja, je kunt zo veel vrienden overtuigen als je zelf wilt.

Hoeveel kan ik verdienen?

Als klant ontvang je 25,- per vriend die je overtuigd een Caiway glasvezelabonnement af te sluiten. De vriend die je overtuigd ontvangt hierbij ook 25,-.

Hoe en wanneer ontvangen ik en mijn vriend het geld?

Validatie van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Bij goedkeuring van je deelname zal na 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen met je account. In deze portal wordt ook gevraagd je rekeningnummer op te geven, waar het geld naar zal worden overgemaakt.

Meer hulp nodig?

Zijn je vragen dan nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met Caiway’s partner Aklamio door een mail te sturen naar klantenservice@aklamio.nl.

Waar kan ik een overzicht zien van wat ik heb verdiend met de vriendenactie?

Op caiwayvriendenactie.aklamio.com kun je inloggen met je account en een overzicht vinden van al je vrienden die je hebt overtuigd. Hier zie je ook wat de status is van je aanvraag.

Ik zie de vriend die ik heb overtuigd niet terug in mijn account. Wat moet ik nu doen?

Heel soms komt het voor dat de vriend die je hebt overtuigd niet zichtbaar is in je account. Dit zou een technisch probleem kunnen zijn of een probleem met je Internet browser. Maak je geen zorgen, je kunt hierbij hulp vragen aan Caiway’s partner Aklamio door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

Ik ben ingelogd in mijn account, wat betekenen de verschillende statussen achter mijn aanvragen?

Pending – Je vriend heeft een order geplaatst via de link die je verstuurd hebt.

Confirmed – Je deelname is bevestigd en goedgekeurd.

Rejected – Je deelname wordt afgewezen wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet. Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met Caiway’s partner door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

Waarom is mijn deelname aan de vriendenactie afgewezen?

Deelnames worden afgewezen als:

  1. De vriend die jij hebt overtuigd geen klant is geworden via de link die jij verstuurd hebt.
  1. De vriend die jij hebt overtuigd zijn abonnement heeft geannuleerd.
  1. De vraagbundeling campagne niet succesvol is geweest en er geen glasvezel in het gebied gaat worden aangelegd.

 

Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met Caiway’s partner door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

 

Ik heb het geld nog niet ontvangen, wanneer ontvang ik mijn geld?

Validatie van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Bij goedkeuring van je deelname zal na 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op www.deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen met je account.

Ik ben geen klant van Caiway. Kan ik nog steeds meedoen met de vriendenactie?

Als je geen klant bent van Caiway kun je alleen meedoen met de vriendenactie door een glasvezelabonnement af te sluiten bij Caiway via een link die je van een bestaande klant hebt ontvangen.

Kan ik met een vriend aan de actie meedoen die op hetzelfde adres woont als ik?

Nee, dat is niet mogelijk. De vriend de je overtuigd moet woonachtig zijn op een ander adres.

Kan ik met elk abonnement van Caiway meedoen aan de vriendenactie?

Je kunt meedoen aan de vriendenactie wanneer je een glasvezelabonnement hebt van Caiway. De vriend die je overtuigd dient ook een glasvezelabonnement af te sluiten van Caiway.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om aan de vriendenactie mee te doen?

Om mee te doen aan de vriendenactie moet je een glasvezelabonnement hebben van Caiway. Wanneer je een vriend overtuigd om ook een glasvezelabonnement van Caiway af te sluiten, ontvangen jullie beide 25,-.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt van mijn account. Wat moet ik nu doen?

Geen probleem, je kunt je wachtwoord hier eenvoudig resetten.

Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Dan kan met de Glasvezel pakketten van Caiway. Internet van Caiway is uiterst betrouwbaar en tegelijkertijd razendsnel. Geniet ook van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Caiway biedt u standaard zo'n 70 tv-zenders waarvan maar liefst 43 in Full HD. Daarnaast rekent u uw gesprekskosten per seconde af, waardoor u nooit teveel betaalt. De Glasvezel pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd! 

 

Heeft u een abonnement bij Caiway of bent u van plan klant te worden? Lees dan goed de Algemene voorwaarden van Caiway door.