Samen geld verdienen? Dat lijkt mij wel wat!

De vriendenactie is een leuke manier om wat extra’s te verdienen. Dit kan heel simpel door je vrienden en familie te overtuigen van een glasvezelabonnement van Caiway.

Hoe werkt het? Nou, heel simpel! Nadat jij een glasvezelabonnement van Caiway hebt afgesloten, kun je een account aanmaken met je e-mailadres. Zo ontvang je een unieke link die je kunt doorsturen naar je familie en vrienden in de buurt. Wanneer jouw vriend via die link óók een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway, kunnen jullie allebei 25,- verdienen. Slim bekeken!

Heb je een unieke link ontvangen? Goed nieuws! Iemand beveelt je Caiway aan. Doe de postcode check en kijk welk pakket bij je past.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Al een glasvezelpakket afgesloten? Slim bekeken!

Verstuur makkelijk jouw persoonlijke link naar je vrienden in de buurt.


Overtuig een vriend

Heb je een unieke link ontvangen?

 

Goed nieuws! Iemand beveelt je Caiway aan. Doe hier de postcode check en kijk welk pakket het beste bij je past.

Wil je meer weten? Bekijk hier onze meest gestelde vragen:

Wat is de Vriendendienst van Caiway?

De Vriendendienst is een hele leuke manier om wat extra’s te verdienen door vrienden en familie uit te nodigen voor razendsnel glasvezelinternet van Caiway. Dit gaat heel gemakkelijk, je maakt een account aan met je email adres om een unieke link te ontvangen die je doorstuurt naar je vrienden en familie. Wanneer je vriend via deze link een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway ontvangen jullie allebei 25,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. De actievoorwaarden vind je hier.

Hoe kan ik aan de Vriendendienst meedoen?

Als klant van Caiway meld je je aan voor de actie op caiwayvriendenactie.aklamio.com. De link die je daarbij ontvangt stuur je door naar een vriend. Wanneer je vriend via die link een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway ontvangen jullie allebei 25,-. Bij aanmelding maak je je eigen Vriendendienst Account aan. In dit account kun je de status van door jouw verstuurde Vriendendiensten terugzien.

Wat moet mijn vriend doen om mee te kunnen doen aan de Vriendendienst?

Je vriend dient een glasvezelabonnement af te sluiten via de link die jij hebt doorgestuurd na aanmelding voor de actie op caiwayvriendenactie.aklamio.com. Na afsluiting van het abonnement en na het voldoen aan de bijbehorende voorwaarden ontvangen jullie beiden 25,-. De actievoorwaarden vind je hier.

Kan ik meerdere keren aan de Vriendendienst meedoen?

Ja, je kunt zo veel buren, familie en vrienden uitnodigen voor razendsnel glasvezelinternet als je zelf wilt!

Hoeveel kan ik verdienen?

Als klant ontvang je 25,- per vriend die via jou een Caiway glasvezelabonnement afsluit. De vriend die via jou een abonnement afsluit ontvangt hierbij ook 25,-.

Hoe en wanneer ontvangen ik en mijn vriend het geld?

Een controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Is je deelname goedgekeurd dan zal na 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account. We sturen je een e-mail zodra de deelname is goedgekeurd. Daarna geef je via je account aan naar welk rekeningnummer we het bedrag kunnen overmaken. Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met Caiway’s partner Aklamio door een mail te sturen naar klantenservice@aklamio.nl.

Kan ik met een vriend aan de actie meedoen die op hetzelfde adres woont als ik?

Nee, dat is niet mogelijk. De vriend de je uitnodigt moet woonachtig zijn op een ander adres omdat er per adres maar één keer glasvezel kan worden aangevraagd.

Kan ik met elk abonnement van Caiway meedoen aan de Vriendendienst?

Je kunt meedoen aan de Vriendendienst wanneer je een glasvezelabonnement hebt van Caiway. De vriend die jij uitnodigt dient ook een glasvezelabonnement af te sluiten van Caiway.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om aan de Vriendendienst mee te doen?

Om mee te doen aan de Vriendendienst moet je een glasvezelabonnement hebben van Caiway. Wanneer je een vriend uitnodigt om ook een glasvezelabonnement van Caiway af te sluiten, ontvangen jullie beide 25,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. De actievoorwaarden vind je hier

Ik ben mijn inloggegevens kwijt van mijn account. Wat moet ik nu doen?

Geen probleem, je kunt je wachtwoord hier eenvoudig resetten.

Waar kan ik een overzicht zien van wat ik heb verdiend met de Vriendendienst?

Op caiwayvriendenactie.aklamio.com log je in op je account en vind je een overzicht van al je vrienden die via jou een abonnement hebben afgenomen. Hier zie je ook wat de status is van je aanvraag. .

Ik zie de vriend die ik heb getipt niet terug in mijn account. Wat moet ik nu doen?

Heel soms komt het voor dat de vriend die je hebt benaderd niet zichtbaar is in je account. Dit zou een technisch probleem kunnen zijn of een probleem met je Internet browser. Maak je geen zorgen, je kunt hierbij hulp vragen aan Caiway’s partner Aklamio door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

Ik ben ingelogd in mijn account, wat betekenen de verschillende statussen achter mijn aanvragen?

Pending – Je vriend heeft een order geplaatst via de link die je verstuurd hebt.

Confirmed – Je deelname is bevestigd en goedgekeurd.

Rejected – Je deelname wordt afgewezen wanneer je niet aan de voorwaarden voldoet. Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met Caiway’s partner door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

Waarom is mijn deelname aan de Vriendendienst afgewezen?

Deelnames worden afgewezen als:

  1. De vriend die jij hebt overtuigd geen klant is geworden via de link die jij verstuurd hebt.
  1. De vriend die jij hebt overtuigd zijn abonnement heeft geannuleerd.
  1. De vraagbundeling campagne niet succesvol is geweest en er geen glasvezel in het gebied gaat worden aangelegd.

 

Als je het niet eens bent met de afwijzing, of als je meer hulp nodig hebt, neem contact op met Caiway’s partner door een email te sturen naar klantenservice@aklamio.com.

 

Ik heb het geld nog niet ontvangen, wanneer ontvang ik mijn geld?

Controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Bij goedkeuring van je deelname zal 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op www.deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account.

Ik ben geen klant van Caiway. Kan ik nog steeds meedoen met de Vriendendienst?

Als je geen klant bent van Caiway kun je alleen meedoen met de Vriendendienst door een glasvezelabonnement af te sluiten bij Caiway via een link die je van een bestaande klant hebt ontvangen.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Het e-mailadres en de gebruikersnaam waarmee je je aanmeldt bij Vriendendienst gebruiken we om bij te houden welke vrienden jij tipt voor glasvezelinternet. Op die manier kunnen we de aanvraag controleren en uiteindelijk de uitbetaling doen. Dit geldt ook voor het e-mailadres van de vriend die je benadert en die besluit mee te doen aan de actie. Deze persoonsgegevens worden gedeeld met onze partner Aklamio om de aanmelding te kunnen verwerken.

Ik zie dat er ook een Clubactie is. Wat is het verschil?

Glasvezelinternet wordt aangelegd als er voldoende belangstelling is in het betreffende gebied, dit wil zeggen dat er voldoende abonnementen moeten worden afgesloten. Om dit te realiseren voeren wij gedurende een aantal weken een zogenaamde vraagbundelingscampagne. Voor deze campagne werken we ook samen met lokale verenigingen zoals bijvoorbeeld de voetbalclub. Clubleden kunnen een glasvezelabonnement afsluiten via hun club. Als klant kun je dus altijd zelf kiezen hoe je je glasvezelabonnement afsluit: via onze website, telefonisch, in de winkel, via vrienden of via je (sport)club.

Meer hulp nodig?

Zijn je vragen dan nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met Caiway’s partner Aklamio door een mail te sturen naar klantenservice@aklamio.nl.

Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Dan kan met de Glasvezel pakketten van Caiway. Internet van Caiway is uiterst betrouwbaar en tegelijkertijd razendsnel. Geniet ook van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Caiway biedt u standaard zo'n 70 tv-zenders waarvan maar liefst 43 in Full HD. Daarnaast rekent u uw gesprekskosten per seconde af, waardoor u nooit teveel betaalt. De Glasvezel pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd! 

 

Heeft u een abonnement bij Caiway of bent u van plan klant te worden? Lees dan goed de Algemene voorwaarden van Caiway door.