Ga samen met jouw club voor glasvezel!

Wat leuk! Jouw club beveelt je glasvezel van Caiway aan.

Hoe werkt het? Nou heel simpel! Doe de postcode check en kies het glasvezelpakket dat het beste bij je past. Wanneer je een abonnement afsluit bij Caiway verdien je niet alleen 25,- voor jezelf, maar ook nog eens 50,- voor de club. Slim bekeken!

Om mee te doen aan de actie en de beloning aan jou en je club te kunnen toewijzen, dien je het glasvezelabonnement af te sluiten via de link van de club. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Bezoek je deze pagina via de link die je hebt ontvangen van jouw club? Doe snel de postcode check en ontdek jouw aanbod!

 

clubactie

Wist je dat: Als je een abonnement hebt afgesloten je zelf ook vrienden kunt overtuigen van een glasvezelabonnement. Slim bekeken! Kijk in je bevestigingsmail voor de link naar de vriendenactie. Overtuig een vriend, en verdien samen een extraatje.

Wat is de Clubactie?

De Clubactie is een hele leuke manier om je club te steunen! Jouw lokale club of vereniging meldt zich aan en start de campagne. Ontvang je de unieke Clubactie-link? Sluit via deze link een glasvezelabonnement af bij Caiway. Dit gaat heel gemakkelijk, sluit via de unieke link die je van je club hebt ontvangen een glasvezelabonnement af bij Caiway en jij ontvangt 25,- en je club 50,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd.

Hoe kan ik aan de Clubactie meedoen?

Sluit via de unieke link die je van je club hebt ontvangen een glasvezelabonnement af bij Caiway en jij ontvangt 25,- en je club 50,-. De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd. De actievoorwaarden vind je hier.

Hoeveel kan ik verdienen?

Als je via de unieke link een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway ontvang je 25,- en ontvangt je club 50,- De betaling wordt gedaan wanneer na afloop van de campagne tot aanleg van glasvezel wordt besloten én de aanmelding wordt goedgekeurd.

Wanneer ontvangen ik en mijn club het geld?

VEen controle van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Bij goedkeuring van je deelname zal na 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op www.deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen op je account. Over het aanmaken van je account krijg je automatisch een email nadat je het glasvezelabonnement hebt afgesloten.

Hoe ontvangen ik en mijn club het geld?

Als de vraagbundelingscampagne is beëindigd sturen we je een e-mail met de status van jouw deelnames. Is jouw deelname goedgekeurd, geef dan in je account aan hoe je wilt worden uitbetaald. Je kunt hiervoor een IBAN-rekeningnummer opgeven of de betaling via PayPal laten verlopen.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Het e-mailadres en de gebruikersnaam waarmee je je aanmeldt bij Clubactie gebruiken we om bij te houden welke clubleden jij tipt voor glasvezelinternet. Op die manier kunnen we de aanvraag controleren en uiteindelijk de uitbetaling doen. Dit geldt ook voor het e-mailadres van[de clubleden die je benadert en die besluiten mee te doen aan de actie. Deze persoonsgegevens worden gedeeld met onze partner Aklamio om de aanmelding te kunnen verwerken.

Ik vertegenwoordig mijn plaatselijke club of vereniging en wil graag een Clubactie starten. Wat moet ik doen?

Meld je aan via het formulier en je ontvangt van ons een bevestiging en uitleg over het starten van jullie campagne om je club of vereniging te steunen.

Het heet Clubactie, mag ik ook mee doen met een ander soort verband?

Met de Clubactie kan de lokale bevolking hun club of vereniging steunen door een abonnement af te nemen. Samen spaar je voor het spaardoel van je club of vereniging. Dat kan zijn voor de sportclub maar ook voor de oranjevereniging, de carnavalsvereniging, het lokaal belang, de fanfare etc.

Ik zie dat er ook een Vriendendienst is. Wat is het verschil?

Glasvezelinternet wordt aangelegd als er voldoende belangstelling is in het betreffende gebied, dit wil zeggen dat er voldoende abonnementen moeten worden afgesloten. Om dit te realiseren voeren wij gedurende een aantal weken een zogenaamde vraagbundelingscampagne. Als onderdeel van de campagne kunnen nieuwe klanten hun buren en vrienden tippen om ook razendsnel glasvezelinternet te nemen. Hiervoor ontvangen beiden een extraatje. Als klant kun je dus altijd zelf kiezen hoe je je glasvezelabonnement afsluit: via onze website, telefonisch, in de winkel, via vrienden of via je (sport)club.

Meer hulp nodig?

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Voor vragen over glasvezel en abonnementen van Caiway neem contact op met de klantenservice. Voor specifieke vragen over je vereniging en deze actie, neem contact op met je vereniging. Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Neem contact op met Caiway’s partner Aklamio door een mail te sturen naar klantenservice@aklamio.nl.

Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Dan kan met de Glasvezel pakketten van Caiway. Internet van Caiway is uiterst betrouwbaar en tegelijkertijd razendsnel. Geniet ook van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Caiway biedt u standaard zo'n 70 tv-zenders waarvan maar liefst 43 in Full HD. Daarnaast rekent u uw gesprekskosten per seconde af, waardoor u nooit teveel betaalt. De Glasvezel pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd! 

 

Heeft u een abonnement bij Caiway of bent u van plan klant te worden? Lees dan goed de Algemene voorwaarden van Caiway door.