Ga samen met jouw club voor glasvezel!

Wat leuk! Jouw club beveelt je glasvezel van Caiway aan.

Hoe werkt het? Nou heel simpel! Doe de postcode check en kies het glasvezelpakket dat het beste bij je past. Wanneer je een abonnement afsluit bij Caiway verdien je niet alleen 25,- voor jezelf, maar ook nog eens 50,- voor de club. Slim bekeken!

Gebruik hiervoor altijd de link die je van de club hebt ontvangen.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Heb je een link ontvangen van jouw club? Doe de postcode check

 

clubactie

Wist je dat: Als je een abonnement hebt afgesloten je zelf ook vrienden kunt overtuigen van een glasvezelabonnement. Slim bekeken! Kijk in je bevestigingsmail voor de link naar de vriendenactie. Overtuig een vriend, en verdien samen een extraatje.

Wat is de clubactie?

De clubactie is een hele leuke manier om wat extra’s te verdienen voor jezelf en voor je club. Dit gaat heel gemakkelijk, sluit via de unieke link die je van je club hebt ontvangen een glasvezelabonnement af bij Caiway en jij ontvangt 25,- en je club 50,-.

Hoe kan ik aan de clubactie meedoen?

Sluit via de unieke link die je van je club hebt ontvangen een glasvezelabonnement af bij Caiway en jij ontvangt 25,- en je club 50,-.

Hoeveel kan ik verdienen?

Als je via de unieke link een glasvezelabonnement afsluit bij Caiway ontvang je 25,- en ontvangt je club 50,-

Hoe en wanneer ontvangen ik en mijn club het geld?

Validatie van je deelname zal plaats vinden binnen 14 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne. Bij goedkeuring van je deelname zal na 30 dagen na afloop van de vraagbundelingscampagne het geld worden overgemaakt. Check de einddatum van de vraagbundelingscampagne op www.deltafibernetwerk.nl. De status van je aanvraag kun je altijd checken door in te loggen met je account. Over het aanmaken van je account krijg je automatisch een email nadat je het glasvezelabonnement hebt afgesloten.

Meer hulp nodig?

Zijn je vragen nog niet beantwoord of heb je meer hulp nodig? Voor vragen over glasvezel van Caiway neem contact op met de klantenservice. Voor specifieke vragen over uw vereniging en deze actie, neem contact op met uw vereniging.

Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Dan kan met de Glasvezel pakketten van Caiway. Internet van Caiway is uiterst betrouwbaar en tegelijkertijd razendsnel. Geniet ook van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Caiway biedt u standaard zo'n 70 tv-zenders waarvan maar liefst 43 in Full HD. Daarnaast rekent u uw gesprekskosten per seconde af, waardoor u nooit teveel betaalt. De Glasvezel pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd! 

 

Heeft u een abonnement bij Caiway of bent u van plan klant te worden? Lees dan goed de Algemene voorwaarden van Caiway door.