De voordelen
van Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Gewoon goed glasvezel tegen een gewoon goede prijs, dat is Caiway.

Gewoon goede
service

Bij Caiway houden we het graag persoonlijk. Zo komen we bij u langs wanneer u uitleg wilt over onze producten. Of helpen we u bij de installatie. En ook telefonisch staan we altijd klaar voor al uw vragen. Gewoon goed vinden wij dat. Al vinden onze klanten dat vaak buitengewoon.

Het pakket
voor u

Caiway biedt keuze uit vier gewoon
goede pakketten, die u vervolgens
helemaal af kunt stemmen naar
uw eigen behoeften.

Meer voordelen

Het allersnelste internet

Internet met de snelheid van hetlicht. Dat is glasvezel. Door de gegarandeerde snelheid gaat het uploaden van grote bestanden niet alleen evensnel als het downloaden, maar ook nog eens razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Interactieve tv

Met het grootste aanbod in Full HD zenders van Nederland kijkt u altijd tv in de beste kwaliteit. Of dat nu op je televisie, smartphone, tablet of pc is. Standaard heeft u beschikking tot 70+ zenders, vrij uit te breiden met uw favoriete zenders.

Heel voordelig bellen

Als Caiway klant belt u tegen een vast laag tarief (€ 0,11). Belt u veel of regelmatig? Kies dan voor een van de verschillende 'Onbeperkt Bellen' pakketten. Telefonie is niet standaard inbegrepen in een glaspakket. Belt u graag via de vaste lijn, dan kunt u telefonie gratis aan uw pakket toevoegen.

Ik ben overtuigd! En nu?

Bestel het
Buitengewoon
glasvezelpakket dat
bij u past.

Als de minimale deelname
in een gebied is gehaald,
wordt glasvezel
aangelegd.

De aannemer legt het
glasvezelnetwerk aan.

U ontvangt uw
glasvezelpakket en
geniet van razendsnel
internet, interactieve tv.

Caiway

Snel en betrouwbaar internet, voordelig bellen en de hoogst mogelijke kwaliteit televisie. Dan kan met de Alles-in-1 Glas pakketten van Caiway. Internet van Caiway is uiterst betrouwbaar en tegelijkertijd razendsnel. Geniet ook van de haarscherpe beeldkwaliteit van digitale televisie. Caiway biedt u standaard zo'n 70 tv-zenders waarvan maar liefst 43 in Full HD. Daarnaast rekent u uw gesprekskosten per seconde af, waardoor u nooit teveel betaalt. De Alles-in-1 Glas pakketten zijn zeer compleet en altijd aantrekkelijk geprijsd!